Hirdetés

Miért kell a Mass Effect 3-ba Kinect támogatás?

|

Nem mindenki fogadta fenntartások nélkül a Mass Effect 3 és a Kinect kapcsolatának hírét, most itt a magyarázat.

Hirdetés

A válasz igen egyszerű, legalábbis a kiadó szemszögéből: "Fontos, hogy a terméket még szélesebb rétegek számára tegyük elérhetővé. A Mass Effect egy összetett játék, szerteágazó történettel, választási lehetőségekkel és ez a nem hard core játékosokat, akik évente csupán 2-3 játékot vesznek meg, elriaszthatja. A Mass Effect célcsoportját úgy szeretnénk bővíteni, hogy ne kelljen a sztorit és az összetettséget leegyszerűsíteni, ez pedig csak úgy megy, ha bedobunk egy olyan technológiát, ami az alkalmi játékosok érdeklődését is felcsigázza. Erre pedig a Kinect adta lehetőségek kiválóan megfelelnek." - mondja Frank Gibeau, az EA Games főnöke.

A Kinect által nyújtott mozgásérzékeléssel és hangfelismeréssel a párbeszédek kezelése, és harc közben társaink irányítása is sokkal élvezetesebb lesz, és ezáltal jobban lehet koncentrálni a történésekre. Gibeau szerint a core játékosoknak tetszik a változtatás, mert még ütőképesebbé válnak, az újak pedig könnyebben tudják felvenni a ritmust.

"Napjainkban nagyon sokba kerül a fejlesztés és már nem elég, ha egymillió példányban tudunk eladni valamit, mert sokszor egymillió kell ahhoz, hogy visszahozza a fejlesztés költségeit és lehetőséget adjon új projektek elindítására. Meggyőződésem, hogy egy összetett, de mégis sikeres játékot könnyedén tönkre tehetünk azzal, ha egyszerűsítjük és populárisabb termékké tesszük. A Mass Effect 3 esetében nem szeretnénk elkövetni ezt a hibát, de nyitnunk kell a szélesebb rétegek felé, ami a Kinect segítségével megoldható."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)