Hirdetés

Miért késik a Crysis?

|

November elején derült fény arra, hogy késik a Far Cry készítőinek új játéka, a Crysis. Akkor ezt különösebben nem indokolták, most viszont itt van a cég elnök-vezérigazgatójának levele.

Hirdetés

A közleményt tehát Cevat Yerli, a Crytek CEO-ja adta közre.

" (...) A játék valamivel később jelenik meg, mint ahogy terveztük. Mindenkit szeretnék biztosítani arról, hogy a lehető legnagyobb erőbedobással dolgozunk a Cryteknél, hogy minél hamarabb leszállíthassuk a játékot, amint az eléri az általunk elvárt minőségi szintet. A csúszás lehetővé tette számunkra, hogy valóban azt az élményt nyújthassuk, amelyet sokan elvárnak majd tőle (ezt követően hosszasan köszöni a közönség visszajelzéseit, melyeket az E3 és a lipcsei GC alkalmával személyesen is tolmácsolhattak az úriember számára).

Arra összpontosítunk, hogy a lehető legszélesebb és legváltozatosabb hardverkörnyezetben, különféle konfigurációkon is a lehető legjobbat hozhassuk ki a játékból. Ehhez hozzátartozik a későbbi modolhatósági lehetőség és egyébb közösségi tervek. A single player élmény is zseniális lesz, azt megígérhetem (...)"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)