Hirdetés

Miért nem ég el a légkörben az a macska...

|

Miért nem ég el a légkörben az a macska, amelyik közel fénysebességgel rohangál a gyalogosoktól hemzsegő zebrán?

Hirdetés

A választ nem tudom. Sőt azt sem, hogy mitől lett birtokosa eme természetfeletti képességnek. Talán ő is ott volt Barry Allen mellett, mikor az a bizonyos villám becsapott, és amiért a kedves tudós élete is felgyorsult kissé. Hmm, rejtély... Minden esetre érthető, hogy a cicusnak extra mennyiségű kajára van szüksége sebességének fenntartásához, amiért folyamatosan a lehulló étket után kell kajtatnia. Még egy abszurdum, hogy a macsek pont akkor a leggyorsabb, amikor nem mozog. Legutoljára a Braid-ben látottakhoz hasonlóan az idő kerekei csak akkor mozdulnak meg, ha mi is megindulunk, életet lehelve ezáltal a folyamatosan érkező gyalogosokba is. Akik egyben a legfőbb veszélyt is jelentik hófehér bundánkra. ...nem szeretnék ütközni egy fénysebességgel közlekedő macskával.

 

time4cat.jpg
 

Ender ízlését dicséri a Quest for the Crown. Ez a kiváló kaland-RPG, kategóriáján belül klasszisokkal előzi meg az összes vetélytársát, legyen szó a küldetések utolérhetetlen fantasztikumáról, vagy épp az új mércét felállító játékmenetről. Hősünk küldetése, hogy hihetetlen kalandok közepette felkutassa az elveszettnek hitt koronát, ezzel keresztülhúzva a fő gonosz számításait, akinek most hirtelen nem ugrik be a neve. A Quest for the Crown-ba azért is érdemes belekóstolni, mert a fő küldetés 40 órás játékideje a mellékküldetések teljesítésével több mint 90 órára növelhető, ami a dobozos játékok között is ritkaság számba megy. Ha kipróbálod Te is megérted, hogy miért kellene arany betűkkel márványtáblába vésni a népes fejlesztőgárda összes tagjának a nevét.

 

questforthecrown.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)