Hirdetés

Miért veszíthet a PS3, és miért győzhet a Blu-ray

|

Howard Stringer, a Sony első embere a játékkonzolok Mercedeséről és a digitális zenéről beszélt, ezen kívül elmondta: sosem fogadna Steve Jobs ellen.

Hirdetés

Sir Howard Stringer 2005-ben lett a Sony vezérigazgatója, és sokan a vállalatóriás megmentőjeként ünnepelték. Tevékenységét a cég működésének átszervezésével kezdte: hároméves programjának keretei között 10 ezer munkahely megszüntetését jelentette be, és hadjáratba kezdett az egymással semmiféle kapcsolatban nem lévő vállalati részlegek közötti kommunikáció elindítására. "A Sonynak 30 ezer különböző terméke van, valamint magasan képzett hardver- és szoftvermérnökei. Eddig is tudtuk, mit akarunk, de képtelenek voltunk valóra váltani a terveket" - fogalmazott Stringer, aki programját annak idején Sony Unitednek nevezte, elismerve, hogy a név jobban illene egy futballcsapatra. A Smarthouse magazin nemrégiben egy, a Sony vezetője készült televíziós beszélgetésről közölt beszámolót, melynek során a vállalattal kapcsolatos aktuális kérdések kerültek terítékre.
Tovább>>>

Címkék: #blu-ray
Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)