Hirdetés

Might and Magic: Clash of Heroes videoteszt

|

Flatline kipróbálta a Might and Magic univerzum Clash of Heroes címen futó letölthető epizódját, ami olyannyira megtetszett neki, hogy gyorsan le is tesztelte.

Hirdetés

A Might and Magic: Clash of Heroes még 2009-ben jelent meg Nintendo DS marokkonzolra, ahol szép sikert aratott. az Ubisoft pedig most látta időszerűnek, hogy mind a PlayStation Network, mind az Xbox LIVE kínálatába bekerüljön.



A Haven, Inferno, Sylvan, Academy és Necropolis frakciókat felvonultató játék műfaját tekintve a stratégia és a puzzle keverékeként fogható fel. A nagyobb konzolokhoz mérten visszafogott, ugyanakkor tagadhatatlanul bájos látványvilág első pillantásra megtévesztő lehet. A Might and Magic: Clash of Heroes ugyanis jóval összetettebb, mint azt a laikusok gondolnák. Öt kampánya pedig napokra a TV képernyője elé szögezik azokat, akik hagyják magukat beszippantani. Flatline hagyta. Hallgassátok meg, milyennek látta a játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)