Hirdetés

Might and Magic Heroes VI - CGI teaser

|

Úgy látszik a Black Hole embereinek vannak jó kapcsolatai profi CGI stúdiókban...

Hirdetés

Ugyanis a Might and Magic Heroes VI apró kis számítógéppel animált teasere igencsak profi - nagyon emlékeztet egy világhírű magyar stúdió munkáira. 

Akik kezdenek annyira otthon lenni már fantasy témákban, hogy igazán csinálhatnának egy egész estés fantasy filmet. Tudom, ez nem egészen így megy, de az biztos, hogy a világ csak döbbenne rajta, mit tudnak ezek a jó kis magyarok. 

Visszatérva a teaserre - nem ingame, viszont nagyon sok feszültséggel, kiváló hangulattal telített rövid kis filmecske: minden egyes képkockája megérte az árát! Most már csak arra lennék kívánicsi, mi történik a vége után... ha jól láttam, augusztus 17-én majd kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)