Hirdetés

Might & Magic Heroes VII - rendeld elő a GameStartól, és zsebelj be néhány különleges ajándékot!

|

Egy különleges ajánlattal készültünk nektek, a széria gyökereihez visszatérő Might & Magic Heroes VII-et ugyanis nem csupán akciós áron rendelhetitek elő nálunk, hanem még néhány ajándékkal is meglepünk.

Hirdetés

Már egy ideje nem volt ilyen, de mostantól újra lehetőségetek lesz rá, hogy a legújabb játékokat a GameStaron keresztül szerezzétek be. Elsőként azok járnak jól, akiket megfertőzött a "Még egy kör-szindróma", ugyanis már előrendelhetitek tőlünk a Might & Magic Heroes VII-et, amihez egy kis extra ajándékot is adunk.

Amint azt a korábban megjelent előzetesünkben is írtuk, a Heroes VII esetében a Limbic arra törekedett, hogy modern külsőt adjon a műfaj egyik legnépszerűbb sorozatának; mindent megtett, hogy a Heroes régebbi rajongóinak szívét is megdobogtassa az új epizód. A magyar felirattal érkező játékban így például visszatértek a sokak által hiányolt hét nyersanyag rendszeréhez, de rengeteg klasszikus dallamot is visszahoztak a korábbi részekből, ahogy a Heroes negyedik részének egy elmaradt kampányát is elkészítik. A csatákban még több taktikai lehetőségünk lesz, mint valaha, de a legvérmesebb stratégák is csak elégedett hümmögéssel nyugtázzák majd a hősök, vagy a városok fejlesztésének mélységeit is.

"De miért épp a GameStartól rendelném meg?" - kérdezhetnétek teljes joggal, erre pedig egy viszonylag egyszerű válasszunk van: a 11 999 Ft-os előrendelői ár mellé ajándékba kaphattok egy Heroes VII-es pólót, és a nemrég elkészült GameStaros karkötőből is elrejtünk egyet a csomagban. Nem is szaporítjuk tovább a szót, ha érdekel titeket az ajánlat, erre a linkre kattintsatok, és egy kiválónak ígérkező játék mellet csapjatok le az ajándékokra is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)