Hirdetés

Might & Magic Heroes VI - Bemutatkozott az utolsó frakció

|

Sokáig titok övezte az ötödik, utolsó frakciót. Nagy volt az izgalom, hogy egy régi kedvenc tér-e vissza, vagy mernek újítani hazánk fiai. Mertek!

Hirdetés

Amikor februárban meglátogattuk a Black Hole srácait az Ubisoft meghívásának eleget téve, meggyőződhettünk róla, hogy jó kezekben van Might & Magic Heroes VI.



Történt néhány egyszerűsítés (pl. mindenkinek ugyanarra az erőforrásra fáj a foga), megújult a területfoglalás módja (a térkép egyes zónái felett egy-egy erőd, vagy város elfoglalásával szerezhetjük meg az irányítást), az egyszemélyes kampány során pedig morális döntéseket kell hoznunk, amelyek kihatnak hősünk fejlődésének irányára, és ezáltal a játékmenetre is.
A Might & Magic Heroes VI frakciói közül csak a Haven, a Necropolis, az Inferno és a Stronghold volt ismert akkor. A Sanctuary bemutatkozására mostanáig kellett várnunk.



A Black Hole merészet lépett, amikor egy új frakciót teremtett a Might & Magic világába. Választásuk a nágák spirituális, harmóniára és tökéletességre törekvő népére esett, akik a korábbi részekben csak mellékszerepig jutottak. Dizájn tekintetében erőteljes távol-keleti hatás érezhető rajtuk, amiről magatok is meggyőződhettek a galériában található meseszép képeket megtekintve.
Aki régi kedvenceit (pl.: Academy, Dungeon) hiányolja, az se keseredjen el, pozitív fogadtatás esetén számíthatunk kiegészítő lemez(ek)re, ami remek lehetőséget nyújt további frakciók bevezetésére.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)