Hirdetés

Mighty No. 9 - Mega Man visszatér!

|

Alig egy nap alatt összegyűlt a pénz a Megaman spirituális utódjának elkészítésére a Kickstarteren. Úgy néz ki ez a játék tényleg kell.

Hirdetés

Tegnap előtt beszámoltunk róla, hogy a Keiji Inafune, a játékfejlesztő-legenda és a Mega Man alkotója a rajongók segítségét kéri, hogy elkészíthesse a kultikus játék spirituális utódját.

Nem egész egy nap kellett hozzá, hogy a $900.000 összegyűljön, sőt, ezen cikk írásának pillanatában már az egymilliót is bőven meghaladta a projekt. A sikeres Kickstarter kampánynak köszönhetően a Mighty No 9 biztosan elkészül és mivel még több, mint 25 nap van hátra az akcióból, további terveket is szövögetnek.

Ugyan az eredeti ötletben nem volt benne a next-gen port, de ha megfelelő mennyiségű pénz gyűlik össze, illetve a rajongóknak van igénye rá, akkor Inafune és csapat elkészítik majd a játék PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióját is.

Annyi már most biztos, hogy Mega Man visszatér! Örülünk?7

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)