Mighty No. 9 - késni fog a Mega Man utódja

|

A Kickstarterrel összekalapozott platformer megint késik, a februárra igért megjelenést egy hiba miatt nem tudják tartani.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A Mighty No. 9 Keiji Inafune új platformjátéka, aki annak idején beindította a Mega Man szériát. A nagy múltú klasszikusnak köszönhetően a platformjátékok rajongói gond nélkül összetették a fejlesztéshez szükséges pénzt a Kickstarteren, ahol azonban ma egy szomorú hírt olvashattak.

"A februári megjelenésre készülve keményen dolgoztunk partnereinkkel, hogy megoldhassunk minden hálózati problémát" - írja Inafune. "Sajnos a többjátékos módot illető hibák komolyabbnak bizonyultak, mint hittük, így sajnos kénytelenek leszünk letenni a február 9-es megjelenésről." A helyzet az, hogy egy olyan komoly gond akadt a játék matchmaking részével, ami több hónapig is hátráltathatja a kiadását.

Mivel egy multiplatform címről van szó, meglehetősen komoly mennyiségű munka akár egyetlen apró hiba elhárítása is. Úgy néz ki, hogy tavasz előtt nem kapjuk meg a játékot, bár egyelőre konkrét megjelenési dátumról nem beszéltek a fejlesztők. Az eredetileg tervezett 2015-ös megjelenéshez képest már rendesen megcsúsztak, reméljük, hogy ez lesz az utolsó bukkanó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!