Hirdetés

The Mighty Quest For Epic Loot - már másfélmillióan bétáznak, itt egy új videó

|

Egyre népszerűbb a Ubisoft free-to-play kleptomániás-szimulátora, pedig még meg sem jelent. Érdekes adatokat tudtunk meg.

Hirdetés

A The Mighty Quest for Epic Loot még mindig a nyílt béta fázisában jár, de ez aligha tart vissza bárkit is attól, hogy kipróbálják, milyen is lebegő kastélyokat építeni és kirabolni. A kiadó Ubisoft egy fórumposztban írt arról, hogy a játéknak már másfélmillió regisztrált játékosa van.

Ennek örömére egy új trailert is kaptunk, amiben a Mighty Quest for Epic Loot bejelentésekor kiadott videóból ismerős Sir Painhammer próbál sármjával elvarázsolni minket, de némi gameplay is került bele. Painhammer (aki nevével ellentétben egy kétkezes karddal rohangál) önelégült mosolyát egyébként tovább szélesítheti, hogy a béta statisztikái alapján a játszható kasztok közül a Lovag volt a legnépszerűbb.

A másfélmillió játékos eddig összesen 28 millió órát töltött Opulenciában, melynek egét 790 ezer kastéllyal népesítették be. A játék a Twitchen is népszerű volt, a streamerek 3360 órányit közvetítettek belőle. És hogy a sok fosztogatás mennyi kincset hozott? A játékosok eddig több, mint 29 milliárd aranytallért vettek „kölcsön” egymástól határozatlan ideig.

Ti kipróbáltátok már? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)