Hirdetés

Mike Capps: a pénzt konzolon lehet keresni

|

Az EPIC elnöke nem kis arc a szakmában - néhány éve erről Budapesten is meggyőződhettünk.

Hirdetés

Akkor a cég még jócskán el volt köteleze a PC-sek irányában is.

Mára megváltoztak a dolgok. Mike Capps az Edge-nek nyilatkozott az Unreal4-ről, Gears of Warról és a Bulletstormról és kijelentette, hogy "a kalózkodás már hatalmas kárt okozott".

"Hat évvel ezelőtt ha beléptél az EPIC irodáiba, akkor láttad,hogy az EPIC egy PC-s cég - csak egy PS2 címünk volt, minden más PC. Most pedig azt kérdezgetik tőlünk: miért utáljátok a PC-t? Miért vagytok csak konzolos cég?" - mesélte Mike Capps.

"S tudjátok miért?" - kérdezte - "Mert pénzt csak konzollal lehet keresni."

"Még mindig dolgozunk PC-vel, még mindig dolgozunk PC-re, még mindig szeretjük a PC-t, de látjuk a hatalmas kárt, amit a kalózkodás okozott. Megölt jónéhány igazán jó független fejlesztőt és totálisan megváltoztatta az üzleti modellünket." - ezt annak kapcsán mondta, amikor a mikrotranzakciós ingyenes játékokról faggatták - "hát igen, a Farmville a legnagyobb PC-s játék most."

"Szóval lehet, hogy a FaceBook megmenti a PC-s játékvilágot" - vonta le a következtetést Mike Capps - "de sosem fog úgy kinézni, mint a Gears of War".

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)