Hirdetés

Mike Hayes: "Egy harmadik Aliens játék is készül"

|

A Sega két bejelentett Alien (vs. Predator) játéka mellett egy harmadikra is számíthatunk.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Sega néhány hónapja megerősítette, hogy az Obsidian Entertainment által fejlesztett Aliens RPG felfüggesztése végleges, a projekt törlésre került. Maradt tehát a jó ideje késlekedő Aliens: Colonial Marines és a februárra várt Aliens vs. Predator.



Mike Hayes, a Sega elnöke azonban néhány egyéb apróság mellett elárulta, hogy tervezés alatt áll egy harmadik játék is, amivel kapcsolatban még semmit sem véglegesítettek. Így fogalmunk sincs, hogy mi akar lenni a titokzatos projekt, de arra már most nyakamat teszem, hogy nem egy Total War: Aliens vs. Predator.



Hayes azt is elmondta, hogy az Aliens vs. Predator után kb. 9-12 hónappal kerülhet csak sor az Aliens: Colonial Marines premierjére. Nem szeretnék ugyanis, ha túl közel lenne egymáshoz a két megjelenés, ellenben a fogadtatás, és az anyagi siker, avagy sikertelenség ezt az időintervallumot rövidebbre, illetve hosszabbra is szabhatja.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)