Hirdetés

Alig több mint egy év után távozott a Ubisofttól a BioWare korábbi legendája

|

Mike Laidlaw igazi videojátékipari veteránnak számít, ám elég kevés időt töltött új munkahelyén.

Hirdetés

Még 2017-ben jött a hír, hogy elhagyta a BioWare csapatát Mike Laidlaw, aki hosszú évekig dolgozott kreatív igazgatóként a stúdiónál és olyan címek fejlesztésében vett részt, mint a Dragon Age, a Mass Effect vagy a Jade Empire. 2018 végétől pedig egy másik nagy stúdiónál folytatta karrierjét, de most onnan is távozott.

Hirdetés

Laidlaw a Twitteren jelentette be, hogy január 31-én volt az utolsó munkanapja a Ubisoft Québecnél. Hálás a csapat tehetséges és befogadó tagjainak, ám most elérkezett az idő, hogy kitalálja, mit is csináljon a továbbiakban. Azt nem tudtuk meg, hogy miért hagyta el a stúdiót ilyen hamar, de tekintve, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezik a játékfejlesztés terén, valószínűleg hamar megtalálja majd új helyét.

Szerintetek mi lehetett az oka Laidlaw kilépésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)