Hirdetés

A Crysis 3 producere is otthagyta a Cryteket

|

Újabb elégedetlen kolléga hagyta ott a nehéz időket élő Crytek csapatát. Ezúttal a Ryse és a Crysis 3 producere búcsúzik.

Hirdetés

Komoly problémákkal küzd a Crysis sorozatról elhíresült Crytek. Az alkalmazottak elégedetlenek, nehezen boldogulnak, a fontos pozíciókat betöltő személyek már feladták a könyörgést és a várakozást, emiatt pedig a játékok nem készülnek. Az elmúlt hónapban egy újabb fontos név távozott a német fejlesztőtől, aki korábban a Ryse: Son of Rome és a Crysis 3 producereként is tevékenykedett.

Mike Read 2012. áprilisa óta dolgozott a cégnél, viszont a LinkedIn oldala szerint az elmúlt hónapban benyújtotta a felmondását. A felmondása mellett csalódottságát fejezte ki a Crysis 3 fejlesztésével kapcsolatban, amikor a játék grafikáját a mai napig csodáló rajongóknak válaszolt: "Technikailag még mindig lenyűgöző. De több fronton is sokat javíthattunk volna még rajta."

A producer nem árult el további részleteket arról, hogy pontosan mire is gondol, de annyit elmondott, hogy szerinte a játékmenet volt az, ami kívánnivalót hagyott maga után.

Most új lehetőségek várnak Readre, kívánjuk neki a legjobbakat. Szerintetek mit csinálhatott volna jobban a fenti két játék készítésénél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)