Hirdetés

Mikor jön a Ghost of Tsushima teszt?

|

Mivel nagyon sokan vártuk a Ghost of Tsutshima megjelenés napját, így hatalmas öröm bejelenteni nektek, hogy a tesztet hamarabb olvashatjátok majd nálunk.

Hirdetés

Egyre közelebb a megjelenés napjához egyre komolyabb és lenyűgözőbb előzetesek futnak be a Ghost of Tsushima kapcsán, és nyilván mindenki nagyon kíváncsi arra, mit tud majd letenni a Sucker Punch az asztalra a feudális japánban tevékenykedő szamurájból lett orgyilkos sztorijával. A hangulat már az első bemutató alkalmával elkapott minket, és alig vártuk, hogy kezünk közé kerüljön a tesztpéldány. Oda került, beindult a meló, ne gyűlöljetek nagyon!

Hirdetés

Anyánk éppen csuklik, de azért annyit gyorsan hozzátennénk, hogy a Sony-nak köszönhetően ti is a megjelenés előtt, egészen pontosan 2020. július 14-én 16:00-kor tudhattok meg majd többet a játékról, igyekszünk a lehető legtöbbet átadni az élményből spoilerek nélkül természetesen. 

Addig is olvassátok el azt a felvetést, amit korábban írtam a Ghost of Tsushima gameplay bemutató kapcsán, hamarosan reflektálunk majd erre is a tesztben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)