Hirdetés

Mikor lesznek már olcsóbbak az SSD-k?

|

A NAND Flash memóriára építő adattárolók ára nem túl pénztárcabarát, azt eddig is tudtuk. De vajon van remény az áresésre?

Hirdetés

Manapság nem túl kellemes érzés adattárolót venni, elképesztő árakkal találkozik az ember, így nem csoda, hogy minden elemzést remegve olvasunk, hátha. Persze régóta hallani, hogy az SSD-k jóval olcsóbbak lesznek - a kérdést ezúttal a DRAMeXchange elemzői vizsgálták meg.



A felmérés eredményei egészen biztatóak, ugyanis ha számítások pontosak, akkor az idei év második felében már megfizethetőek lesznek az SSD-meghajtók, hogy pontosan milyen áron, az a PC World cikkéből kiderült, kattints ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)