Hirdetés

Mikulás hadművelet - Az öt legenda 3D kritika

|

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Dreamworks nevezetű mesebirodalom, amely néhány győztes csata ellenére se tudott Miki Egér királysága és annak legfőbb fegyvere, a Pixar hadosztály fölé kerekedni.

Hirdetés

Azonban hiába nyerte el első körben egy zöld ogre a jutalmát – a nép szeretetét és egy aranyba mártott kopasz figurát – a Dreamworks úgy vélte meglelte a bölcsek kövét, amivel az egér királyság fölé emelkedhet, de általában csak a kincstár gyarapodott, a hű alattvalók pedig nem mindig voltak vevők a popkultúrális utalásokkal teleszőtt hadjáratokra.

Aztán a királyságba jött egy harcedzett panda, majd egy sárkányt szelídítő kis viking, ami a plebsz tetszését is elnyerte, míg az egykori hős ogre negyedik kalandjára kegyvesztetté vált, oldalán szörnyekkel és űrlényekkel, valamint megaagyas gonosztevőkkel. Most (javarészt) az angol folklór jól ismert figurái egyesítik erejüket, hogy meghódítsák a nézők szívét, de a teljes győzelemhez ez sem volt elég.

A kritika folytatását a CineStar honlapján olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)