Hirdetés

Így készült el a 3D nyomtatott Millennium Falcon replika

|

A nagyobb modelleket általában több, kisebb nyomtatott darabból szokták összerakni, de Stonefx úgy döntött, hogy ő ugyan nem fogja elaprózni. El is tartott 10 napig a nyomtatás.

Hirdetés

A 3D nyomtatók, bár nagyon menő dolgokra képesek, még nem forradalmasították az ipart. Ettől függetlenül mindig találunk valami teljesen értelmetlen, de iszonyat laza okot arra, hogy akarjunk egyet.

Hirdetés

Ilyen a Stonefx nevű videós által kinyomtatott Millennium Falcon is. Egy hatalmas replikáról van szó, így adná magát, hogy több darabos munka legyen belőle. Stonefx azonban kemény arc, és inkább egyben nyomtattatta ki a cuccot úgy, hogy 10 napig hagyta dolgozni a gépet. Az eredmény szerencsére hibátlan lett, és a folyamatról készült videót egy élmény végignézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)