Hirdetés

Milyen lehetett London a 17. században?

|

Egy csapat egyetemistának és a CryEngine-nek köszönhetően most megelevenedhet a történelem egy apró szelete.

Hirdetés

London mindig is népszerű helyszíne volt a fantasztikus történeteknek, legyen szó a Harry Potterről vagy a The Order 1886-ról. A Crytek 'Off the Map' versenyének keretében most egy újabb csapat igyekezett megörökíteni a nagy múltú város varázsát.

A British Library és a GameCity fesztivál közreműködésével szervezett versenyben kitűzött feladat ugyanis nem volt más, mint hogy a könyvtár egyik térképét építsék meg a CryEngine motor felhasználásával, köztük olyan helyszínekkel, mint a Stonehenge vagy a gízai Piramisok.

Azonban a Pudding Lane Productions név alatt dolgozó hat egyetemista úgy döntött, hogy a legérdekesebb az lenne, ha a 17. századi Londont ültetnék át a CryEngine-be, a könyvtár korabeli térképeit felhasználva.

Az eredmény az alábbi videóban tekinthető meg, és azt hiszem magáért beszél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)