Hirdetés

Milyen lehetne egy Grand Theft Auto: Washington játék? Hát persze, hogy ezt is megálmodta az AI

|

Ha a Grand Theft Auto: Vice Cityt szeretted, akkor a GTA Washingtont egyenesen imádni fogod.

Hirdetés

Az AI Revolution - MidJourney AI, DALL-E 2, Stable Diffusion nevű Facebook-csoportban futottunk bele az alábbi képekbe, amik annyira zseniálisak, hogy mindenképpen meg akartuk őket mutatni nektek - ez a csoport egyébként egy valódi aranybánya azok számára, akik ilyen és ehhez hasonló AI képeket szeretnének nézegetni.

A koncepció végtelenül egyszerű: az alkotó arra kérte az egyik képalkotó AI-t, hogy képzelje el, milyen lenne a GTA Vice City, ha áthelyeznék a játék helyszínét az Amerikai Egyesült Államok fővárosába, Washingtonba.

Hirdetés

A végeredmény pedig tényleg magért beszél. A képeket az alábbi galériában tudjátok végiglapozni, van itt minden Obamától Trumpig, a Fehér Ház fölött repülő elnöki különgéptől az Ovális Irodában történő szervezkedésig. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)