Hirdetés

Escape room világbajnokságot rendeznek Budapesten

|

A szabadulószobák szerelmesei már dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis 2017 elején hazánkban rendezik a világbajnokságot, amire már el is kezdődött a nevezés.

Hirdetés

Az escape roomok, vagy szabadulószobák hatalmas népszerűségnek örvendenek nemcsak világszerte, hanem hazánkban is, a fejtörők szerelmesei több tucat különböző kihívás közül válogathatnak. Éppen ezért talán nem is meglepő, hogy Budapest ad otthont a 2017-es világbajnokságnak, amelyre 40 országos csapat jut majd be.

A MindGamers című film és az MIT által szervezett Game Lab Escape Room Game Jam ihlette Mission: Unlock Enoch projekt a világ egyik legkomplexebb szobája, amely a hagyományos szabadulószobákat ötvözi a virtuális valósággal. És hogy hogyan lehet a te csapatod az, aki elsőként oldja meg a szoba rejtélyét?

Először is jelentkezz a Red Bull Mind Gamers oldalon, ahol online logikai játékokat kell megoldani. A feladatot leggyorsabban teljesítő négyfős csapatok bejutnak a november 29-én a Raktár Klubban megrendezésre kerülő helyi selejtezőbe, ahol egy digitális kockát kell majd kinyitni. Ha ti vagytok a leggyorsabbak, akkor egyenes az út a 2017 februárjában esedékes világbajnoki döntőbe, amely szintén Budapesten kerül megrendezésre.

A verseny már el is kezdődött, ha nem akartok lemaradni, regisztráljatok mihamarabb a Red Bull Mind Gamers oldalán!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)