Hirdetés

Minden, amit az EA Play Live során bejelentettek

|

Jön az új Dead Space, izgalmas lesz a Battlefield 2042, és igazából már ez is elég volt, hogy az idei EA Play Live ne fulladjon unalomba.

Hirdetés

Aki esetleg tavaly olvasta EA Play Live-os összefoglalónkat, láthatta, hogy a hajnali fél 2-ig tartó műsor után nem voltam kimondottan lelkes, sőt, úgy éreztem, jobb lett volna sót dörzsölni a szemembe. Az Electronic Arts idén volt olyan kegyes, hogy nem hajnalra, hanem csütörtök estére időzítette műsorát, amivel eleve sikerült pluszpontot szerezni, és ugyan az idei prezentációnak is voltak iszonyú kínos pillanatai, összességében azért elégedettebbek lehetünk.

Hirdetés

Szokás szerint listába szedtük a történéseket, ezt kell tudnotok (a linkekre érdemes kattintani, ha többre vagytok kíváncsiak).

  • A 15 perces, majdnem teljesen fölösleges pre-show-t követően a műsor Xavier Woods beköszönésével indult, majd a Codemasters egyik illetékese, Becky Crossdale bejelentette a sztoriközpontú GRID Legendst, a sorozat új részét, ami immáron az Electronic Arts gondozásában jelenik meg, hiszen a stúdió az év során az EA kötelékébe került.
  • Szó esett az Apex Legends új hőséről és várható újdonságairól, mint a ranked arénák továbbfejlesztéséről. Augusztus 3-án indul az új szezon, a gameplay trailer július 26-án érkezik.
  • Hamarosan jön a Lost in Random, a következő EA Originals játék, amiben egy kezekkel és lábakkal rendelkező kocka kíséretében kalandozhatunk egy lánnyal, aki nagy fegyvereket használva ver szét mindenféle alakokat. A kockák egyébként is fontos szerepet játszanak, meg a véletlenszerűség is, mint azt a cím sugallja. Simán jó lehet, tartsátok radaron, szeptember 10-én fog megjelenni.
  • És ha már EA Originals: frissítések jönnek a továbbiakban a Knockout Cityhez, a második szezon a filmek előtt fog tisztelegni.
  • Ezen a ponton került szóba a Battlefield 2042, leleplezték a Game Rant által kiszivárogtatott Battlefield Portal módot, amiben saját szabályok szerint játszhatunk: ledobhatunk bármilyen járművet, fegyvert, legyen az modern vagy második világháborús. A trailerben egy katona egy bombával az égbe küldött autóval szedett le egy ultramodern repülőt, szóval nincs olyan, hogy esélytelen.
  • Végül pedig megerősítették, amit régóta pletykáltak már: jön a Dead Space PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. Az EA Motive csapata teljesen a nulláról építette újra az első játékot, hogy egy "mélyebb, magával ragadóbb" élményt kínáljon.

Elégedettek vagytok? Mást vártatok? Mondjátok el!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)