Hirdetés

Minden idők 10 legrosszabb billentyűzete

|

A mai billentyűzetek össze sem hasonlíthatók az ős-próbálkozásokkal, melyek végig kísérték a számítógépek úttörő korát.

Hirdetés

Commodore 64

A jó öreg C64 tekintetében élesen kiütközik a különbség a magyar és amerikai felhasználók életmódja és szemlélete között. Ott szinte csak játékgépnek, itthon még munkára is használták a kis 8 bites gépet, aki itt találkozott vele, az örömmel szokta meg a hibáit. Igaz, hogy nagyon könnyű volt a Del helyett a Home-ra ütni, és magas volt a gépház, így eléggé megerőltette a csuklót. Mégis, mi szeretjük, szerettük és vitathatatlan érdeme elnyűhetetlensége, a legtöbb C64 billentyűzet (a gép egyes kiadásából) ma is tökéletesen szuperál. Örülnénk, ha ma ilyen minőségű alkatrészeket gyártanának, persze ötvözve az azóta jócskán előrehaladt ergonómiai vívmányokkal.

 

 

comm.jpg
 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)