Hirdetés

Minden idők legkelendőbb PS3 játékai Japánban

|

A Famitsu magazinnak köszönhetően megismerhetjük minden idők legkelendőbb PlayStation 3-as alkotásait.

Hirdetés

Természetesen Japán területeken lábatlankodunk és gratulálunk az első helyezettnek. Mielőtt fulladásig üvöltenénk, hogy milyen számadatokkal dobálózik az újság ismét megemlítenénk, a statisztika kizárólag Japánra vonatkozik, tehát nem érdemes utánanézni eddig pontosan hány kópiát kapkodtak el különböző Xbox 360 alkotásokból. A legfényesebben csillogó pozíciót a Metal Gear Solid negyedik epizódja tudhatja magáénak, majd utána következik a Hot Shots Golf: Out of Bounds névre hallgató alkotás. Érdekességképpen megemlíthetjük a lajstromon helyet kapó két Dynasty Warriors játékot, a Pro Evolution Soccer feltehetőleg David Beckham évekkel ezelőtti látogatásának köszönheti sikerességét, bár erre nem vennék mérget, a végén még ferde szemmel néznek ránk távoli kollégáink. Jóval logikusabb válasznak tűnik a 2002-es labdarugó-világbajnokság több éves utószele, de tényleg nem szeretnénk találgatni, inkább lássuk az emlegetett listát november tizenhatodikai időpontig bezárólag.

1. Metal Gear Solid 4 - 671,706
2. Hot Shots Golf: Out of Bounds - 408,175
3. Dynasty Warriors 6 - 371,443
4. Dynasty Warriors: Gundam - 317,580
5. Pro Evolution Soccer 2008 - 316,533

mgs4_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)