Hirdetés

Minden idők legrosszabb steames játéka lett az Overwatch 2

|

Két nap sem kellett, hogy a felhasználók mélyre döngöljék a Blizzard hero shooterét.

Hirdetés

Már akkor sem lelkesedésének, sokkal inkább csalódottságának adott hangot az Overwatch közössége, amikor 2022 októberében megjelent a folytatás, de hogy mennyire nem elégedettek a játékosok játék állapotával, azt most láthatjuk igazán.

Augusztus 10-én számos fontos változás történt: a játék teljes verzióssá vált, elindult a hatodik szezonja, és elérhetővé vált a Steamen is. Ez utóbbi egyúttal lehetőséget adott arra, hogy az elégedetlen gamerek értékelésekben adjanak hangot csalódottságuknak.

Hirdetés

Sokan éltek ezzel a lehetőséggel: az Overwatch 2 közel 63 ezer értékelés után a Steam250 Hall of Shame-je szerint minden idők legrosszabb steames játéka lett, alulmúlva egyebek mellett a Flatout 3: Chaos & Destructiont és a RollerCoaster Tycoon Worldöt. Persze valamelyest torz a kép, ez nem a játék minőségéről árulkodik valójában, hanem arról, hogy mennyire sikerült a játékosokat boldoggá tenni. A Call of Duty: Modern Warfre II, a Resident Evil Re:Verse és a Battlefield 2042 sem áll sokkal jobban.

Azért a játékosszám nem olyan rossz: most épp 55 ezren vannak egy időben játékban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)