Hirdetés

Minden idők legvéresebb Gyűrűk ura játéka a boltokban

|

A mai nappal kis hazánkban is kapható az új Gyűrűk ura játék, a War in the North.

Hirdetés

A Snowblind és a Warner Bros. Interactive közös alkotása a mai nappal a boltok polcaira került. A The Lord of the Rings: War in the North címet viselő játékban egy második Szövetség segíti Frodo és az Egy Gyűrű útját a messzi északon, egy olyan ellenféllel szemben, aki magánál Szauronnál tanulta ki a gonosz tudományokat.

Izgalmas, játékban még soha nem látott helyszínek, a trilógiából jól ismert és szeretett karakterek, brutális, vérben tocsogó harcrendszer, és addiktív játékmenet jellemzi a programot.

Aki szeretne bővebb információkat kapni a játékról, az lapozza fel a novemberi Gamestar-t, négyoldalas tesztben elemezzük ki a a War in the North-ot.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)