Hirdetés

Minden rendben az Obsidian háza táján

|

A Sega érdekes húzása ellenére, az Obsidian stúdió nem esik kétségbe.

Hirdetés

Ezt mondta legalábbis, a stúdió elnöke Feargus Urquhart, amikor a pletykákról kérdezték. Tegnap már beszámoltunk a Sega viszonylag érdekes döntéséről, miszerint, a Colonial Marines előreláthatólag másfél évet késik, és teljesen átírják, az Obsidian által fejlesztett RPG pedig nem jelenik meg sosem. Ez még mindig csak pletyka, hiszen hivatalos megerősítés, vagy cáfolat nem érkezett sehonnan. A hírek szerint, viszont a döntésre reagálva az Obsidian húsz alkalmazottjától készül megválni. Urquhart sem volt hajlandó megerősíteni ezeket a híreket, csupán annyit közölt, hogy a cég körül minden rendben van, és gőzerővel dolgoznak a Alpha Protocol-on. Érdekes módon, az Aliens RPG-ről nem mondott semmit, úgyhogy tényleg elképzelhető, hogy azt a projektet leállították. Szomorú is vagyok.

 

obsidian2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)