Hirdetés

Mindenki derekán kutyák fognak lógni a Call of Duty: Modern Warfare 2 csataterein

|

Egyéb négylábúak is beszállhatnak majd a harcba, érdekes következményei lehetnek ennek.

Hirdetés

Bizonyára sok Call of Duty-játékos emlékszik még Riley-ra, a Call of Duty Ghosts marketingkampányában központi szerepet kapó kutyára, aki az egyjátékos sztorimódban segített minket. Felbukkant később a Modern Warfare-ben és a Warzone-ban is, de szerepét most egy másik hasznos négylábú, Merlin veszi át - legalábbis első körben.

A Call of Duty Modern Warfare 2 és Warzone 2.0 tegnap indult 5. szezonjában debütáló K9-es egységet magunkkal vihetjük a harcokba, ám csak a kivégzéseknél (avagy Finishing Move-oknál) lesz szerepük. Nem lehet őket lelőni, de kísérnek minket.

Hirdetés

A későbbiekben még több háziállat (Tactical Pet) érkezhet, akik más karakterekkel is használhatók lesznek, nem csak a most bekerülő Arthurral, aki testére csatolva viseli a jószágot.

Szintén az új szezonban debütálnak a virtuális asszisztensek, a Battle Buddyk, amik kommentálják az eseményeket. A kutyás harcból ízelítőt ad az alábbi előzetes, nézzétek meg, aztán irány a Modern Warfare II vagy a Warzone 2.0.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)