Hirdetés

Mindenki ezzel a karakterrel akar összefeküdni a Baldur's Gate 3 legfrissebb adatai szerint

|

A kezdeti hype ellenére meg lennétek lepődve, hogy mennyien nem akarnak szeretkezni a medvével.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 jött, látott és mindenkit rabul ejtett. Milliók pörgetik az év szerepjátékát a megjelenése óta, és egyáltalán nem úgy tűnik, mintha elhalna a lelkesedés. A Larian Studios kasszasikere folyamatosan kapja a kisebb-nagyobb frissítéseket, és a legutóbbi, 30 GB-os csomag tényleges, új sztoritartalmakat is elhozott, melyek miatt érdemes is újra elővenni az RPG-t.

A Larian által leközölt infografikák szerint ezt egyébként nagyon sokan meg is tették: rengetegen ugrottak neki például az új nehézségi szintnek, a Honour mode-nak.

Hirdetés

A stúdió tovább büszkén jelentette, hogy 1,24 millió játékos változott sajttá, a kalandozók 51,3 százaléka Shadowheartot választotta romantikus partnerének és 66 százalékuk inkább Halsin humanoid alakját preferálta esti kikapcsolódásra a maciformája helyett. Az utóbbi adott nekünk egy halvány reményt az emberiség jövőjét illetően.

A statisztikák lenyűgöző része, hogy az alig néhány napja megjelent Honour mode-ot már 158 000 játékos próbálta ki, és abból 464 már be is fejezte azt.

A Larian szempontjából a legjobb hírt a játékosok kollektív menetideje hozta: 452 556 984 órát, azaz 51 662 évet töltöttünk a Forgotten Realms világában. Nem rossz végeredmény ez egy brutálisan kemény, D&D alapú szerepjátéktól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)