Hirdetés

Mindenki megnyugodhat: lesz Terraria a Stadián

|

A tömegeknek, akik az ágyukban forgolódva töltötték az elmúlt egy hónap éjszakáit! Megnyugtató hírrel szolgálhatunk nektek.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja száradt ki a jóakarat a Re-Logic fejeséből, Andrew Spinksből, miután nem tudott bejelentkezni a Google fiókjába. A felháborodást persze megértettük, hiszen ki ne kukázna egy fejlesztés alatt álló portot, ha nem fér hozzá a frissen vásárolt A Gyűrűk Ura trilógiájához?!

Amikor már hetek óta nem volt képes belépni a YouTube és Gmail fiókjába Andrew kijelentette: nem lesz Terraria a Stadián. Azóta persze változott a helyzet.

 

Hirdetés

A Terraria csapatának legfrissebb közleménye szerint egy hónapnyi próbálkozásnak (és a közösség feltartóztathatatlan támogatásának) köszönhetően a Google végre tárgyalt Andrewval és megbeszélték a helyzetet.

"A Stadia csapat kemény munkája és partnerünk, az 505 Games támogatása miatt úgy döntöttünk, hogy engedélyezzük a Terraria Google Stadián való megjelenését."

Megjelenési dátum még nincs, de ezzel legalább átlapozhatunk egy újabb fejezetet a játékvilág egészét felkavaró drámák nagykönyvében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)