Hirdetés

Mindenki örülni fog a Microsoft Flight Simulator új frissítésének

|

Leginkább azok, akik lassabb internetkapcsolattal, esetleg kevesebb tárhellyel rendelkeznek.

Hirdetés

Tény, hogy a szimulátor nem mindenkinek való műfaj, de ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy a Microsoft Flight Simulator a tavalyi év egyik leginkább maradandó alkotása és egy elképesztő technikai teljesítmény. Ennek természetesen ára is van, hiszen a komoly gépigény mellett nem kevés szabad helyre lesz szüksége annak, aki repülni szeretne, viszont a legújabb javításban igen sokat sikerült enyhíteni az utóbbi feltételen.

Hirdetés

A játékhoz eddig nagyjából 170 GB szabad területet követelt magának SSD-nken vagy merevlemezünkön, viszont a Microsoft Flight Simulator hivatalos blogján megjelent patch note-ból kiderül, hogy az új javítást követően már körülbelül 83 GB is elég lesz. Azt nem magyarázták el részletesen, hogy ezt miként sikerült megoldaniuk, csak annyit tettek hozzá, hogy "végrehajtottak némi optimalizációt".

Nem csak ebben a tekintetben sikerült javulást elérni, a bejegyzés szerint az időjárási adatok frissítése is kevesebb sávszélességet fog igényelni, így remélhetőleg az adatforgalmon is spórolhatunk egy kicsit. Érdekes lenne egy kicsit belátni a kulisszák mögé és részletesebben is megérteni, hogyan zajlott az optimalizálás, de egyelőre örülünk az eredménynek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)