Hirdetés

Mindenki szerint kiválóan sikerült a Tony Hawk's Pro Skater 1+2

|

Most már biztosra vehető, hogy ha az Activision jó remastert akar, a Vicarious Visionsre kell bíznia a projektet.

Hirdetés

Tizenöt évvel ezelőtt jelent meg a Tony Hawk's American Wasteland, ami az utolsó, még úgy-ahogy értékelhető THPS játék volt, utána már csak fura, meglehetősen gyenge részekkel bővült a sorozat. A demó után is úgy tűnt, hogy a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 végre megtöri a rossz szériát, és az első tesztek is azt állítják, ez az a deszkás játék, amire régóta vártunk.

Hirdetés

A külföldi sajtóban repkednek a magas pontszámok, a PS4-es verzió Metacritic-átlaga 88 ponton áll (bár mi nem hiszünk igazán a pontrendszerekben, ez azért jelent valamit) . A legszigorúbbak az IGN Spain és a Jeuxvideo.com voltak, de még ők is 75 pontnak megfelelő értékelést adtak, így mind a 20, jelenleg elérhető teszt pontszáma zöld. Hárman, a VG247, a The SixthAxis és a VGC illették maximális ponttal. 

A mi tesztünk is készül, amint megkapjuk a sajtópéldányt a kiadótól. Addig teszteljétek tudásotokat a Tony Hawk's Pro Skater kvízünkkel, abból baj nem lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)