Hirdetés

Mindent elmond a Far Cry 6 új kedvcsinálója

|

Egyetlen videón a legfontosabb tudnivalók a szabadságharc kirobbanása előtt.

Hirdetés

Heteken belül itt a Far Cry 6, amely az E3-as gameplay trailer után a Gamescomon egy sztoris kedvcsinálót is kapott, nemrég pedig a különböző grafikai beállításokhoz ajánlott gépigényét is megosztotta a Ubisoft.

Akit tehát érdekel a széria következő kalandja, annak eddig is volt miből tájékozódnia, annál is inkább, mert augusztusban már magába a játékba is belekóstolhattunk, előzetes tapasztalatainkról itt olvashatsz. A kiadó azonban nem áll le, s most egy újabb, minden lényeges információt tartalmazó videóval igyekszik megnyerni a lemaradókat.

Hirdetés

A Game Overview Trailer csaknem hét percben meséli el a legfontosabb tudnivalókat a játékról. Bemutatkozik Yara szigete és a népe felett zsarnokoskodó Antón Castillo, akinek a korai (és minden bizonnyal rendkívül erőszakos) nyugdíjazása az általunk szervezett gerillamozgalom sikerén múlik majd.

Felbukkannak a Far Cry 6 frakciói is: a dohánytermesztő Monterók, az ifjú titán Maximas Matanzas és a La Moral, valamint a dzsungel mélyén rejtőzködő veteránok, a The Legends of 67. A képsorokon bőséges ízelítőt kapunk a játék tekintélyes fegyverarzenáljából, melyben még világháborús modellek (MP 40, PPSh) is feltűnnek.

Ha csak egyetlen videót akarsz megnézni az ötödik epizódért is felelős Ubisoft Toronto legújabb próbálkozásáról, akkor ez majdnem olyan jó választás, mint a youtube-os tesztünk, hiszen néhány percben összefoglalja a lényeget, amit az elmúlt hónapok során megtudhattunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Far Cry 6 október 7-én érkezik PC-re (Ubisoft Connect, Epic Games), Xbox One-ra és Series X|S-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)