Hirdetés

Mindent lepipál a Modern Warfare 3

|

Nem létezik olyan szórakoztatóipari termék, ami 24 óra alatt több pénzt termelt volna, mint az új Call of Duty.

Hirdetés

Három év alatt háromszor döntött meg minden létező rekordot a Call of Duty, aminek legújabb része, a Call of Duty: Modern Warfare 3 a megjelenést követő első 24 órában 6,5 millió alkalommal haladt át a pénztáron. Bár ez a szám csak az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság boltjaira vonatkozó összesítés, még így is felülmúlja a korábbi epizódok teljesítményét.



A 2009-es Modern Warfare 2 310 millió dollárt hozott az első napon, az egy évvel később Black Ops 360 milliót, míg a Modern Warfare 3 csak a már említett két országban 400 milliót.
Az Activision állítása szerint a november 7-ről 8-ra virradó éjszaka mintegy 1,5 millió ember zarándokolt el a 13 ezer launch party valamelyikére.



Bobby Kotick a számok ismeretében megjegyezte, hogy a Call of Duty:Modern Warfare 3 vallhatja a magáénak a szórakoztatóipar legerősebb rajtját, és a Call of Duty az egyetlen franchise, aminek három egymást követő évben sikerült ez a nem mindennapi teljesítmény.
Úgy tűnik, most már kijelenthetjük, hogy idén is a CoD nyert, és a jelentős részben elvből, puszta utálatból, sokszor a játék tényleges kipróbálása nélkül csípőből szórt nullás felhasználói értékelések hidegen hagyták a rajongók táborát.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)