Hirdetés

Mindig leeszed a billentyűzeted?

|

Az alkotók szerint főleg az otthonról, számítógéppel dolgozók számára nyújthat megoldást az a keyboard tray névre keresztelt tálca, amely segítségével megelőzhetőek például a klaviatúrára ömlő kóla kellemetlen mellékhatásai. Tulajdonképpen egy igen egyszerű eszközről van szó, amit a billentyűzet fölé kell helyezni, s rajta kényelmesen elfér egy szendvics meg egy pohár üdítő. Akkor is hasznos lehet ez, ha az asztalon nincs már hely külön ilyesmire. Arról azonban nem esik szó, hogy a tálca ugyanoylan veszélyes lehet, ha véletlenül nem jó irányban tesszük oda a kezünket, esetleg sietünk és elhibázzuk, vagy hirtelen akarunk felkelni a székből, és felborítjuk az egészet. Erre pont azét van meg az esély, mert a kaja igencsak a kezünk ügyében van, nem pedig jóval bentebb az asztalon.

Akinek viszont bejön a cucc, az akár többféle színben és formában is hozzájuthat - hogy mikor és mennyiért, egyelőre nem tudni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)