Hirdetés

Egy rajongó Minecraftban hozta létre a Metroid Fusiont

|

Szokás mondani, hogy jó munkához idő kell, és tényleg jól néz ki a játékba épített játék - de egy átlagos emberélet tizede ráment az elkészítésére.

Hirdetés

A Minecraft fejlesztői annak idején talán nem is gondolták, hogy egy olyan játékot adnak ki, amely jóval túlmutat majd önmagán. A kockavilágot lehet szeretni vagy legyinteni rá, de azt még a Minecraft-ellenzőknek is el kell ismerni, hogy a játékban elképesztő építményeket és alkotásokat lehet létrehozni, a jelek szerint pedig egyesek még különböző retró játékok készítésével is megpróbálkoznak. Egy rajongó hét évvel ezelőtt kitalálta, hogy megcsinálja a játékban a Metroid Fusiont, és már egész jól áll a munkával. Mielőtt továbbmegyünk, leírjuk még egyszer. Hét éve faragja. 7. Seven.

Hirdetés

A Nyubug nevű játékos a Minecraft Reddit-oldalán osztotta meg a legújabb videót alkotásáról, a közösség pedig hatalmas lelkesedéssel fogadta a művet, és már közel 20 ezren pontozták fel a bejegyzést. Az alkotásban elképesztő munka van, és látható a fejlődés a 2014-es és a jelenlegi állapot között. Nézzétek meg ti is alább mindkét videót.

I'm recreating Metroid Fusion in Vanilla Minecraft! from r/Minecraft

A játékos ráadásul mindezt modok nélküli Minecraftban készítette, és a Kotakunak adott nyilatkozatában elmondta, hogy csakis a saját maga szórakoztatása érdekében vágott bele a projektbe, és azt sem bánná igazán, ha a Nintendo végül letiltaná az alkotását. Remélhetőleg erre azért nem kerül sor, mert ez a hozzáállás így egy buddhista szerzetes homokmandalájához hasonlít, amit azért készít, formáz és rendezget hosszú időn át, hogy utána a lába egyetlen mozdulatával elsöpörje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)