Hirdetés

Minecraft: Story Mode megjelenés - tényleg nem kell sokat várni

|

A Telltale Games hivatalosan bejelentette a Minecraft: Story Mode megjelenési dátumát, és azt is megtudtuk, milyen platformokra vásárolhatjuk meg dobozosan.

Hirdetés

Korábban kiszivárgott egy Minecraft: Story Mode megjelenési dátum, de mint kiderült, még annyit sem kell várnunk.

Digitálisan október 13-án jelenik meg a Telltale Games új sorozatának első epizódja, a The Order of the Stone, amit PC-re, Mac-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra is ugyanazon a napon tölthetünk le, iOS-re és Androidra pedig október 15-én. Aki tudja, hogy neki az összes epizód kelleni fog, október 27-től keresheti a boltok polcain a Season Pass Disc kiadást, ami Európában konzolokra és PC-re egyaránt kapható lesz. A lemez az első részt tartalmazza, a többit ugyanúgy le kell majd tölteni, de a Season Passhoz tartozó kód is a csomag része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)