Hirdetés

Minecraft: Story Mode - megvan a következő rész megjelenési dátuma

|

Végre elkezdődött a Minecraft: Story Mode második évada, most pedig az is kiderült, hogy mikor érkezik a második epizód.

Hirdetés

Akármennyire is kétkedtünk a sikerében (vagy akár a létjogosultságában), végül hatalmas sikert aratott a Minecraft: Story Mode, ezek után pedig nem igazán vagyunk meglepődve azon, hogy idén meg is érkezett a második évad. Az új szezon első része már játszható, most pedig megtudtuk, hogy mikor számíthatunk a történet folytatására.

A játékot fejlesztő Telltale Games bejelentette, hogy a második, "Giant Consequences" című epizód hivatalos megjelenése augusztus 15-én várható az összes platformon. A csapat egy rövid összefoglalót is megosztott, amelyből kiderül, hogy milyen kalandokra számíthatunk:

"Jesse és a banda túlélték a Tengeri Templomot, de egy kicsit több dolgot hoztak magukkal haza, mint amennyit szerettek volna: egy elveszett kalandor, egy nagyhatalmú eszköz, valamint egy kolosszális ellenfél is velük tartott hazaúton, aki képes lenne porig rombolni Beacontownt. Az ellenfelük valószínűleg több titkot rejt, mint amennyi elsőre látszik, de hogy ezek kiderülhessenek, Jesse-nek újabb kalandra kell indulna, ezúttal a jeges ismeretlenbe..."

Emellett  a csapat azt is megerősítette, hogy a Minecraft: Story Mode első évada Nintendo Switchre is megjelenik, egészen pontosan augusztus 25-én, legalábbis ami az európai régiót illeti. Ti várjátok már? Hogy tetszik eddig az új évad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)