Hirdetés

Minecraft - közvetítsd a játékod

|

A legnépszerűbb játék-streamekkel foglalkozó szolgáltató beeszi magát a Mojang játékába is.

Hirdetés

Szórakoztató Twitch.tv adásokat nézni mindig jó, főleg amikor véletlenül valaki leégeti magát. Szerencsénkre rengeteg a jó a streamer, aki a Minecraft világában eltöltött idejét közvetíti, és ezt a Mojang is tudja. Hogy mindenkinek jó legyen, beépítik a stream lehetőséget a játékba.

„A Minecraft erősen összefonódott a Twitch.tv közösséggel” – mondta a Twitch marketing felelőse, Matthew DiPietro. „Ez a folyamatosan növekvő érdeklődés mutatja, hogy a nézők nem csak az E-sport címekre kíváncsiak.” Felismerve ezt a tendenciát nemsokára bárki tolhatja a műsorát a szolgáltatón keresztül és ehhez még csak külső segítségre sem lesz szükség. Persze felmerül, hogy mennyire lesz testre szabható a funkció, hogy a profi streamerek minden kívánalmának megfeleljen, de reméljük, hogy ezen nem buknak el a srácok.

Szóval, ha aggódtatok, hogy nincs elég Minecraft csatorna, akkor most már nincs miért. Lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)