Hirdetés

MineCraft : utolsó 1.8 infók és bemutató a PAX-on.

|

Többen már úgy gondolták, ma kijön a MineCraft 1.8. Nem ez a helyzet.

Hirdetés

A Mojang, amely a MineCraft fejlesztője jelen lesz a PAX-on jövő héten. természetesen bemutatják a scrolls és a Cobalt nevű projectjeiket is, azonban a néptömegek a MineCraft 1.8-at várják a legjobban.

Maga Markus "Notch"  Persson áll majd az érdeklődők rendelkezésére egy kérdezz-felelek szekcióban, amelyben elvileg mindent el fog árulni a nagyon várt 1.8-as verzióról. Leginkább természetesen a megjelenési dátumra lennénk kiváncsiak. A kérdések után egy bemutató következik majd, amiben Notch megmutatja az 1.8-at a publikumnak a félelmetes Endermen ellenféllel, az NPC városokkal, folyókkal és persze a "kaland" tartalommal együtt, amely ugye a patch alcíme is. 

Notch már régóta kijelentette, hogy ez az update lesz az utolsó komoly fejlesztés a játék hivatalos megjelenése előtt - tehát az 1.8 voltaképpen a kész MineCraft lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)