Hirdetés

Minecraft - Bosszúállók a bányában

|

A Mojang játékának Xbox 360-as verziója újabb tartalommal bővíthető. Rövidesen akár Tony Starkot is elküldhetjük kapálni.

Hirdetés

Ha már megépítettük magunknak a Stark tornyot, akár a Vasembert is a tetejére tehetjük, amint megjelenik a Minecraft Xbox 360 Edition bővítményeként készülő Avengers csomag. A 4J és a Marvel összeállt, hogy megalkossák ezeket az új skineket.

A kockás Bosszúállók csomag 35 különböző képregényhőst tartalmaz majd, köztük olyanokat, mint Amerika Kapitány, Thor, Vasember, Hulk és persze Coulson ügynök (utóbbi mondjuk nem tudom mivel lesz több egy öltönyös Minecraft karakternél, de hagyjuk is). A csomag érkezésének ideje még nem tiszta, de amint megérkezik fel is építhetünk egy komplett New Yorkot, hogy aztán Hulkkal szétverjük.

Ti milyen skin csomagot látnátok még szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)