Hirdetés

Minecraft rajongó vagy és rajzolni is szeretsz? Akkor ezt a versenyt neked találták ki!

|

Ragadj ceruzát, rajzold le kedvenceidet és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Hirdetés

A Minecraft rajongók bizonyára már tudják, hogy hamarosan ismét megrendezésre kerül a Mineshow, ahol amellett, hogy rengeteg izgalmas program vár rátok, találkozhattok hazánk legismertebb videósaival is.

A GameART pályázat sikerén felbuzdulva a Mineshow szervezői úgy döntöttek, hogy ezúttal is meghirdetnek egy versenyt a rajongóknak. A feladat egyszerű: rajzold le magadat és kedvenc videósodat a Minecraft világában! A verseny két korcsoportban zajlik, így a 10 év alattiak és felettiek külön versenyeznek.

A beérkezett pályaművek közül a közönség szavazatai alapján kerül majd ki a 10 legjobb, amelyek közül a dobogósokat szakértő zsűri választja majd ki. Érdemes igyekezni, a pályázatok leadási határideje ugyanis július 19. További információ és a verseny részletes szabályzata itt található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)