Hirdetés

Durva Hearthstone lopás - nem véletlen perel a Blizzard

|

Mindent a Blizzard sem nyel le, még akkor sem, ha már hozzászoktak ahhoz, hogy Kínában milyen lazán kezelik a szerzői jogokat.

Hirdetés

Mint ismeretes, a héten elindult Észak-Amerikában a Hearthstone nyílt bétája és ha minden igaz, akkor néhány napon belül Európában is játszhatunk vele.

A béta indulása a biztos jele annak, hogy belátható időn belül (legalábbis Blizzard időszámítás szerint belátható) élesben is bemutatkozik a játék és végre bárki elköltheti a zsebpénzét a virtuális kártyalap-csomagokra. A béta elindulásával együtt a Blizzard és a kínai kenyeres pajtása, a NetEase pert indított egy Hearthstone klón ellen. A Legend of Crouching Dragon névre hallgató játékot még tavaly októberben jelentették be, de a Blizzard pár napon belül tett egy nyilatkozatot, mely szerint megteszik a megfelelő jogi lépéseket. Az alábbi videó, melyen a kínai változatban játszanak le egy meccset, még minket is megtévesztett egy pillanatra. Nem igazán kell Petrocellinek lenni ahhoz, hogy belássuk, itt bizony valaki nagyon belelátott a másik lapjaiba a fejlesztés során. 

A tét 1,65 millió dollár, ami aprópénz ugyan a Blizzardnak, de egy kis kínai céget biztosan a padlóra küld, ráadásul még a játékot is törölni kell minden ismert galaxis internet hálózatából. Ti mit gondoltok, ki fog nyerni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)