Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - most egy napig ingyen adják

|

Elég csúnyán bebukott a Torn Banner Studios játéka, de az, hogy 24 órára ingyenessé teszik, és aki letöltötte, megtarthatja, segíthet rajta egy kicsit.

Hirdetés

Nem indult jól és nem kezdett később sem szárnyalni a Chivalry: Medieval Warfare fejlesztőinek újdonsága, amit már megjelenése után nem sokkal is alig páran játszottak.

Hirdetés

Hiába lett egyébként egész jó a játék, az elmúlt 24 órában a Steam Charts adatai szerint nyolcan(!) játszottak egyidőben. A Torn Banner most elismerte, hogy az eladások nem a vártnak megfelelően alakultak, viszont ma este 7-től egy napon keresztül bárki letöltheti és aztán örökké megtarthatja a játék teljes változatát. A csapat sajnálja, hogy akik megvették, alig találtak játszótársakat, és csak azt szeretnék, ha az emberek játszanának a játékkal, mindegy, ingyen vagy pénzért szerezték-e be. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a fejlesztők csődbe mennek, ezt is külön megjegyezték. A 24 óra letelte után az ár 10 dollárra áll be, és ennél nem is lesz magasabb. Adjatok neki egy esélyt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)