Hirdetés

Miről szól a Stronghold Kingdoms?

|

A Firefly Studios egy új videót adott ki, amin bemutatják, hogyan kell játszani a sorozat ingyenes epizódjával.

Hirdetés

Gyerekkorom egyik legszebb időszaka kötődik a Stronghold sorozat első részéhez, de Ti is biztosan örömmel emlékeztek vissza rá.

A további részek nem hozták az elvárható szintet, de a Firefly Studios nem hagyja a feledés homályába veszni a szériát. A Stronghold Kingdoms legújabb trailere számos kérdést megválaszol, köztük a legfontosabbat: "Mi is az a Stronghold Kingdoms?". Megismerhetjük a feladatokat, játékstílusokat, a játékmenet egyes területeit. A játék rengeteg lehetőséget kínál a játékosok számára, az alkalmi gamerek is megfelelő időtöltésnek találhatják. Aki nem akar belefolyni a politikába, az egyszerű farmgazdálkodással is töltheti napjait, míg mások szövetségre léphetnek szomszédjaikkal, vagy épp háborúba indulhatnak ellenük. Aki bizonytalan abban, hogy a Stronghold Kingdoms neki szól-e, kukkantson bele az alábbi videóba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)