Hirdetés

Mirror's Edge 2D - Flash ugribugri újratöltve

|

A Mirror's Edge flash játék változata volt már nálunk, de azóta történt egy s más a drágával!

Hirdetés

A 2D-s Faith volt már vendég itt a szokásos napi flash játék ajánlónkban, és nem is kellett sok neki, hogy az egyik legfoglalkoztatottabb közönség kedvenccé váljon flash játék megosztó szájtunkon. Nos, azóta mint kiderült, a hatalmas népszerűségre szert tevő Mirror's Edge 2D akkor még egy szárnyait bontogató, ám már akkor kimagaslóan szórakoztató ügyességi platform játék volt. Gondolom sejtitek, hogy nem minden ok nélkül kezdem idestova második flash játék ajánlónkat vele. Szemfüles kollégánk, zolika1994 talált rá újra az azóta több pályával és menüvel kiegészült Mirror's Edge 2D-re, ami így egy saját weboldalt is kiérdemelt magának. A lényeg nem változott túlságosan; nyilakkal irányítva, és csupán az „S" billentyűt használva hihetetlen trükkökkel és kombókkal kell összegyűjtenünk az összes táskát, és lehetőleg minél több kis piros Mirror's Edge logót. Aki még az első feltöltés alkalmával sem nézett bele ebbe a kivételes flash játékba, az most ne legyen rest ezt megtenni. Jó játékot!

 

mirrorsedge.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)