Hirdetés

Mirror's Edge: Catalyst - ilyen TPS nézetben játszani

|

Egy játékos egy programmal megoldotta, hogy a Mirror's Edge Catalyst főhősnőjét, Faith-t hátulról lássa játék közben. Így sem rossz.

Hirdetés

A Cinematic Tools egy csodálatos eszköz. Ennek köszönhetően bárki szabadon áthelyezheti a kamerát bizonyos játékokban, hogy tökéletes machinimákat készítsen, vagy csak megmutassa, milyen lenne egy játék, ha a fejlesztők például nem FPS-nek, hanem TPS-nek készítik el.

A Mirror's Edge Catalyst alapeleme, hogy Faith szemszögéből éljük át az eseményeket, de néhány látványosabb mozdulatsornál a kamera külső nézetre vált. Emiatt a DICE nem volt lusta, és az egész karaktermodellt berakta, így Faith teljes testét láthatjuk mozogni. Néha nincs feje, és az animációk így persze furák, de azért láthatjuk, hogy nem volna rossz így sem. A fenti videó végén azt is megnézhetjük, felülnézetből milyen volna, az is érdekes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)