Hirdetés

Mirror's Edge - Cél a 3 millió korong!

|

Martin Frain, a DICE marketing igazgatója az EDGE-nek nyilatkozva mesélte a Mirror's Edge-el szemben támasztott elvárásairól.

Hirdetés

A svéd DICE újszerű ötleteket felvonultató produkciójában egy olyan disztópiába csöppenünk, melyben az elnyomó rezsim jóvoltából minden egyes csatorna megfigyelés alatt áll, így az információcsere futárokon, úgynevezett "Runnereken" keresztül zajilk. Hősnőnk, Faith is egy ilyen "Runner", aki akkor keveredik komoly galiba, amikor húgát koholt vádak alapján letartóztják, ő pedig a kimenekítésére siet.

mirrorsedge7_1.jpg
 

 Martin Frain, a DICE marketing igazgatója a minap az EDGE online divíziójának adott interjút, melyben elárulta, hogy a novemberben érkező produkcióval szemben komoly elvárásai vannak, ugyanis világszerte 3 millió eladott példánnyal számol a csapat. Hogy ezt sikerül-e teljesíteniük, még a jövő zenéje, hiszen PC-re csak karácsony környékén jön a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)