Hirdetés

Mirror's Edge - első személyű Parkour-élmény

|

Hosszú idő után végre megtört a csend az ősrégen bejelentett Mirror's Edge körül, és kapunk pár érdekes infót a játékról

Hirdetés

Az Electronic Arts égisze alatt készülő játék belső nézetes Parkour élményt ígér számunkra, melyben női főhősünkkel felhőkarcolók tetején futhatunk megállíthatatlanul. A fejlesztők célja, hogy minél pontosabban visszaadják azt az érzést, hogy "egy testben vagyunk": minél gyorsabban futunk, a fejünk (a kamera) annál jobban rázkódik és pontosan oda kell figyelnünk arra, hogy megtartsuk lendületünket (mely feladathoz az egész környezetet igénybe vehetjük). A játék az előzetesek alapján nem mindennapi élménynek ígérkezik: már az alapkoncepció is tetszetős, és emellett a képi világ is egyedi: a manapság megszokott sötét hangulat helyett élénk színeket használnak fel, hiperrealisztikus megjelenítéssel karöltve. De nézzétek csak meg a lenti képeket... csak rájuk pillantok és már szédülök.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)